Katern

Gratis fietscheck tijdens Feel GOLD Festival

Tijdens de Nationale Sportweek staat Nieuwegein weer bol van de activiteiten voor jong en oud. Op donderdag 21 september aanstaande is er speciaal voor 55-plussers van alles te doen tijdens het gratis Feel GOLD Festival in Park Oudegein. Doe tussen 13.00 en 16.00 bijvoorbeeld mee aan allerlei fietsactiviteiten.

Fietscheck, FietsFit en verkeersquiz
Een professionele fietsdocent checkt uw fiets op verschillende onderdelen en kijkt ook naar de combinatie tussen u en uw fiets. Staat alles goed afgesteld om zo prettig en veilig mogelijk te fietsen? U krijgt handige tips over fietsgebruik en praktische middelen zoals een spiegel, helm en ventieldrukmetertjes. Verder kunt u meedoen aan een verkeersquiz en FietsFit oefeningen, rustige fietsroutes ophalen en al uw fietsvragen stellen.

Meer informatie
Er is nog veel meer te doen tijdens Feel GOLD: van skippydrummen tot dansen en van boksen tot balanstraining. Allemaal gratis en vrijblijvend: u bepaalt zelf waar u aan meedoet. U kunt zich vooraf of op de dag zelf aanmelden. Bekijk hier het hele programma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk