Gratis Diabetes-corner Diabetes & ontspanning

Ontspanning is onmisbaar voor iedereen. Mensen die niet genoeg ontspannen, kunnen hier ook lichamelijke klachten van krijgen zoals hoofdpijn en slapeloosheid. Bij mensen met suikerziekte komt daar nog een klacht bij: te hoge of schommelende bloedsuikers, met alle gevolgen van dien. Word de stress de baas en ontdek een manier van ontspannen die bij u past. Neem de regie over uw diabetes!

In bibliotheek De tweede verdieping aan het Stadsplein 1C is er op maandag 22 september van 20.00 tot 22.00 uur een sessie rondom stress & ontspanning speciaal voor mensen met diabetes.

Wat zorgt bij u voor stress? En op wat voor manieren ontspant u het beste? In deze Diabetes-corner kijken experts van de Diabetes Vereniging Nederland samen met u hiernaar. Indigo, een organisatie die mentale ondersteuning biedt, leidt de avond in. Daarna kunt u in kleine groepen verder praten. Meld u aan via deze website of laat een voicemailbericht achter op 06-17027627.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren