Gratis bodem APK tijdens komend Repair Café in Nieuwegein

Het komende Repair Café in Nieuwegein is op zaterdag 6 april aanstaande. In het Repair Café zitten vrijwilligers klaar om te helpen met de reparatie van kleding, kapotte apparaten, fietsen, klokken, meubels, speelgoed, enzovoort.

Repair Café Nieuwegein is iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 14.00 uur in het MEC, het Natuurkwartier in park Oudegein aan de Geinoord 9. Dit is naast de kinderboerderij IJsselstee en de poldermolen. Tijdens het komende Repair Café krijgen bezoekers ook gratis een bodem APK, dus neem een monster van uw voor- of achtertuin mee. Specialisten zullen dan de kwaliteit van de bodemgesteldheid voor u onderzoeken.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. De gemeente Nieuwegein ondersteunt dit initiatief vanuit het netwerk ‘Samen Duurzaam.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren