Gras Buurtfestival in Batau

De Baten is niet alleen een fantastische plek om te wonen in de mooie wijk Batau Noord, maar slaat ook een verbinding tussen bewoners, maatschappelijke organisaties en cultuur. Op zaterdag 1 juli 2017 komt dit tot uitdrukking in het Grasfestival! Samen met haar partners Stadstheater en Kunstencentrum De Kom en Movactor, organiseert Stichting De Baten een festival in haar binnentuin aan de Dukatenburg.

Er is muziek van ’t Jong Orkest, Jamkids, Just the Bie en de Dansfabriek, maar ook van jezelf samen met De Klittebandbende. Spring op een trampoline met Smart Jumping, smul van het lekkers van de IJsfiets of volg een les bij circusschool Snor. Shake je eigen (alcoholvrije) cocktail, dans op de streetbeats, ga naar de creatieve workshop van nog een partner, Boogh. Maar vooral: geniet! Laat het gras  van de binnentuin je voeten kietelen!

Naast honger naar cultuur, zul je waarschijnlijk ook gewoon honger krijgen. Daarom kun je meedoen met de BBQ.

Het Gras Buurtfestival begint om 13.00 uur en gaat door tot 20.00 uur. De toegang is gratis. Mee barbecueën? Daarvoor vraagt de organisatie wel een kleine bijdrage. U kunt hiervoor een kaart kopen voor €10,- Deze kaarten zijn nu al beschikbaar bij Fairs in het Buurtplein Batau.

One thought on “Gras Buurtfestival in Batau

  1. […] maatschappelijke organisaties en cultuur. Op zaterdag 1 juli 2017 komt dit tot uitdrukking in het Grasfestival! Samen met haar partners Stadstheater en Kunstencentrum De Kom en Movactor, organiseert Stichting […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren