Grapes & Bottles uit Nieuwegein genomineerd voor ‘Winkelier van het Jaar’

Grapes & Bottles, de wijnwinkel van Nieuwegein op winkelcentrum Nedereind, is genomineerd voor de titel: ‘Winkelier van het jaar!’ en maakt kans om uitgeroepen te worden tot winkelier van het jaar in de gemeente Nieuwegein en misschien wel van de provincie en heel Nederland. Om deze titel te mogen dragen, heeft ondernemer Christ van Loon uit Nieuwegein wel de hulp van de inwoners van Nieuwegein nodig. Dat kan door te stemmen. Dat kan geheel gratis via deze link.

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. ‘Aan de verkiezingen doen winkels en winkeliers mee die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. Winkels waar klanten iedere keer weer naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren. Winkels die het verdienen om in de spotlights te staan’ aldus de organisatie.

Nog tot en met 2 juli kunnen consumenten stemmen op hun favoriete winkelier. Wil je op Grapes & Bottles stemmen dan kun je hier je stem uitbrengen. Als stemmer maak je ook nog kans op mooie prijzen! De Winkelier van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Reclamefolder.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk