‘Gouden opsteker van de Week’ in Nieuwegein

Vandaag heeft burgemeester Frans Backhuijs, samen met zanger Wesley Klein de gouden TROS ‘Opsteker van de Week’ uitgereikt. In de raadszaal van het gemeentehuis kreeg de gelukkige, Ahmed El Jerari de 14 karaats gouden opsteker opgespeld. Ook kreeg El Jarari een cheque van € 1.000,- voor zijn vrijwilligerswerk als voorzitter van zaalvoetbalvereniging JCK.

Ahmed El Jerari begon 20 jaar geleden met zeven allochtone jongeren na school te voetballen in een sportzaaltje van een jongerencentrum. Dat was de aanleiding om een zaalvoetbalteam te starten. Ahmed wierp zich op als grote regelaar en is nog steeds actief als voorzitter, begeleidt de spelers en inspireert trainers en andere bestuursleden om zich belangeloos voor de club in te zetten. De zaalvoetbalvereniging JCK heeft nu acht teams, waarvan het eerste op het hoogste niveau speelt.

Tijdens de uitreiking van de ‘Opsteker’zijn door de TROS TV-opnames gemaakt, die in een korte samenvatting zullen worden uitgezonden op vrijdag 2 september aanstaande om 17.55 uur bij de TROS op Nederland 1. Onze fotograaf maakte deze foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk