Katern

Goud, Zilver en Brons voor rolschaatsers op de Open International Hettange-Grande

Rolschaatster Quinty van Lare van de Nieuwegeinse rolschaatsvereniging KRC Rolling heeft afgelopen weekend GOUD veroverd in de categorie dans espoirs tijdens de Open International Hettange-Grande in Frankrijk. Aan deze wedstrijd van hoog niveau waarin de sterke rolschaatslanden als Spanje, Italië en Portugal ruimschoots vertegenwoordigd waren, deed dit jaar een recordaantal deelnemers mee.

Voor clubgenote Maureen Versteeg was er in dezelfde categorie zilver. Voor Elwin Wesdijk was er brons bij de espoirs heren. Ook in de andere categorieën werden door de KRC-ers Tosca Schaap, Destiny Ibrahim, Yesslin Fama, Karen Baruchello, Natalie Hengst en Daphne Voogd goede resultaten behaald.

Voor KRC Rolling is het wedstrijdseizoen nu beëindigd. De komende periode zal hard worden getraind voor de jaarlijkse rolschaats Kerstshow die op 7 en 8 december in sporthal Galecop zal worden gehouden.

V.l.n.r.: Elwin Wesdijk (KRC Rolling – Brons), Quinty van Lare (KRC Rolling – Goud), Tijmen Hendriks (Kerrols – Zilver) en Maureen Versteeg (KRC Rolling – Zilver)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk