Goud voor Shell-station A.C. Verhoefweg

Het Shell-station aan de AC Verhoefweg in Nieuwegein is jaar winnaar en dus nummer 1 van Nederland geworden in het programma Mensen Maken het Verschil! Shell beoogt met een internationaal programma genaamd ‘Mensen Maken het Verschil!’ dat de Shell-stations zich onderscheiden met een concurrerende prijs en de beste service. Dit programma meet de prestaties – waaronder netheid buiten op het voorterrein, in de shop, schone pompen en toiletten, snelle afhandeling bij de balie en klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Directeur/Retailer Ed van Kempen en het team van Shell-station S15 zijn trots op het succes: “Een gouden Shell-station worden is een bijzondere prestatie en is alleen mogelijk door goede prestaties, uitstekende motivatie én voortdurende inspanningen van alle medewerkers op het station. Elke dag weer, bij elk bezoek en bij elke klant. We proberen dagelijks bij elke klant het verschil te maken, en op die manier trouwe en loyale klanten te verkrijgen, die graag bij ons terugkomen. Het is dan ook geweldig dat onze inzet en enthousiasme erkend worden. Daar zijn we trots op!”

Sinds april 2008 nemen ongeveer 450 Nederlandse Shell-stations mee aan het internationale programma, dat in 49 landen draait en waar 16.000 stations aan mee doen. De medewerkers van het station strijden daarbij om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, met een goed gevoel het station verlaat. Mensen maken het Verschil! ondersteunt de centrale doelstelling van Shell om de beste brandstof-retailer van de wereld te zijn en te blijven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren