Katern

Goud en Brons voor Brian Frowyn op de Internationale Kodokan Open JiuJitsu

In de Moorbeckhalle te Norderstedt Hamburg werden in het weekeinde van 11 en 12 februari de Internationale Kodokan Open JiuJitsu kampioenschappen gehouden. De Nieuwegeiner Brian Frowyn kwam dit weekeinde uit in 2 senioren classes en wel in de fighting als in de BJJ – Newaza.

Op zaterdag vonden de fighting wedstrijd plaats voor de senioren, Brian Frowyn wist al zijn wedstrijden te winnen, en stelde daarmee een eerste plaats veilig en behaalde dus het goud in de fighting -69 kilo.

Na een mindere nacht, het was erg onrustig in het hotel, moest Brian op zondag direct beginnen  met de BJJ – Newaza wedstrijden. De eerste partij ging verloren, tegen de Zwitserse kampioen, waarna er alleen nog een kans op brons was. Deze kans werd goed opgepakt door Brian, onder andere door 2 submissions. Brons dus in de BJJ – Newaza -69 kilo.

Over 2 weken vind een van de grootste toernooien in BJJ plaats van Nederland in de Topsport hal Almere, de zogenaamde National Pro. Winst in dit toernooi resulteert in een ticket voor de Abu Dhabi Pro eind November. Alleen hebben we het hier over winst in de open klasse, dus dat zal nog een hele klus worden. Zij eigen klasse start in de ochtend, -69 kilo.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: