Katern

Gospel projectkoor

Alive Gospel Choir in Nieuwegein is op zoek naar zangers en zangeressen die willen deelnemen aan een nieuw projectkoor. Dit projectkoor gaat in februari 2012 van start en er wordt samen met het Alive Gospel Choir gerepeteerd onder begeleiding van een live band. Het repertoire bestaat uit Black American Gospel songs, die op een authentieke manier gezongen worden.

Iedereen tussen de 14 en 52 jaar is welkom. Enthousiasme is belangrijker dan zangervaring. De repetities zijn eenmaal in de twee weken en starten op maandag 23 januari 2012 in de Bazuin aan de Nedereindseweg in Nieuwegein. Het project wordt na 10 repetitieavonden afgesloten met een gezamenlijk concert op zaterdag 23 juni 2012.

Deelname aan het project kost 65 euro, inclusief een oefen-CD en songteksten en heel veel zangplezier. Voor studenten hebben we een speciale studentenprijs van 55 euro. Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Ook hoef je niet aangesloten te zijn bij een kerk/gemeente om bij Alive te komen zingen. Je moet wel nieuwsgierig en enthousiast zijn om kennis te maken met deze swingende muziek stijl!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk