Goedkope én professionele voice-over gezocht?

Stel, je hebt een bedrijfsfilm gemaakt. Grote kans dat deze moet worden voorzien van een Engelse of Nederlandse voice-over stem. Maar welk stemmenbureau heeft het complete overzicht van stemmen die passen bij je film? Ontdek het populaire voice-over bureau VoiceCowboys. Hier kun je direct online populaire voice-overs boeken.

VoiceCowboys ontving de afgelopen jaren vele aanmeldingen van professionele stemmen in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. Volgens VoiceCowboys zoeken opdrachtgevers zoals producenten van bedrijfsfilms een ideale mix van bekende en minder bekende (maar goedklinkende!) Nederlandse voice-overs met een verfrissend en vertrouwd stemgeluid.

Nederlandse voice-overs voor online video
De producties waarvoor het vaakst een voice over voor gezocht wordt betreffen bedrijfsfilms, social media video’s en commercials op de radio en televisie. Veel bedrijven zijn al een tijdje actief met het promoten van hun diensten met online video’s. Interessant genoeg heeft de Corona-pandemie heeft ook traditionele radio en televisiereclame iets goedkoper gemaakt. Hierdoor wordt ook deze mediatypen vaker ingezet en voorzien van een professionele voice-over.

Dat de online video markt flink in beweging is is ook te zien aan het exponentieel groeiende aantal videoproducenten. Maar denk dan aan social media creators op Instagram, Youtube en Tiktok, die steeds vaker professioneel worden ingezet door bedrijven. Hierdoor is er ook meer concurrentie ontstaan, waardoor de meeste voice-over tarieven juist extra taalbarbaar zijn geworden voor veel opdrachtgevers.

Voice over tarieven: goedkoop is duurkoop
Maar uiteindelijk draait hij bij het selecteren van een Nederlandse voice-over niet enkel om het ultieme laagste tarief. Want, een hele goedkope voice-over kan een film ook erg goedkoop laten klinken. Daarom selecteert een voice-over bedrijf als VoiceCowboys op zowel prijs en kwaliteit. Je vindt bij het stemmenbureau misschien niet de meeste bekende stemmen, maar wel meer dan uitstekende stemmen die voor iedere opdrachtgever betaalbaar is.

Als één van de grootste stemmenbureaus doet VoiceCowboys jaarlijks onderzoek naar wat producenten een redelijk voice-over tarief vinden voor het inspreken van online commercials en bedrijfsfilms. Het bedrag dat als redelijk wordt gezien ligt al enkele jaren stabiel op een bedrag rond de € 190 euro. Niet geheel toevallig daarom dat de Amsterdamse voice-over agency al enkele jaren professionele voice-overs aanbiedt vanaf € 189 ex BTW voor een tekst van 200 woorden.

Stemmenbureau VoiceCowboys stipt nog eens aan dat het niet in het belang van opdrachtgevers is om stemacteurs te goedkoop in de markt te zetten. Want een goedkope voice-over zou bij wijze van spreken al voor €25 voice-overs kunnen opnemen, als iedere film dan wordt voorzien van diezelfde goedkope stem, gaat producties eenzijdig en daardoor goedkoop klinken. Mijn betaald met het tarief dan ook niet enkel en alleen voor het voice-over werk, ook een stukje exclusiviteit is bij voiceover stemmen inbegrepen in de prijs.

Dit is dan ook de reden waarom VoiceCowboys zich heeft gefocust op de beste zijn in zowel prijs als kwaliteit. De stemmenbank zit altijd vol met bekende Nederlandse voice-over stemmen en stemmen die kunnen worden aangeduid als ‘nieuw talent’, maar die wel reeds beschikken over professionele voice-over kwaliteiten. Zij weten hoe ze perfect een voice-over kunnen inspreken en beschikken over een goed klinkende voice-over studio. Kortom, je vindt er misschien niet de Temptation Island voice-over, maar wel vele andere uitstekende stemmen.

Overigens kunnen nieuwe stemmen zich nog aanmelden bij het voice over bureau, mits zij minimaal 5 tot 7 jaar ervaring hebben als professionele voice-over.

VoiceCowboys
Lootsstraat 24H
1053NX Amsterdam
Telefoon: 020 – 210 1214
Email: support@voicecowboys.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren