Katern

Goede visresultaten

Zondagmorgen 14 februari j.l. met een stevige noordoosten wind, ruimschoots van regen en natte sneeuw voorzien, waardoor de wedstrijdvissers van De Vaart-Poscar voor hun 7e wintercompetitie wedstrijd moesten verhuizen naar de overkant van het Amsterdam-Rijnkanaal aan de Heemsteedsekanaaldijk. Beschermd door hun grote visparaplu’s begonnen ze om 09.00 uur aan de voorlaatste wedstrijd, die ondanks de lage buitentemperatuur en de ongunstige weersomstandigheden, voor alle vissers succesvol was.

Het beste resultaat behaalde Danny Vendrig, die 10 grote vissen, met een totaal gewicht 7,756 kilo, wist te verschalken en daarmee, als minst succesvolle visser tot nu toe, bewees, dat hij het vissen nog niet verleerd had. De andere deelnemers vingen ook goed, waardoor het uitstekende resultaat van Danny hem toch niet hielp, om van de laatste plaats in de klassering af te komen.

Nadat de vangstresultaten gewogen en geregistreerd waren, kregen de vissen hun vrijheid weer terug en konden de vissers naar huis, om van de Valentijns(vis)dag na te genieten. De laatste wedstrijd van dit winterseizoen vindt plaats op zondagmorgen 28 februari, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden in het Dorpshuis op Fort Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren