Goede energie opdoen met djembé-spelen.

Donderdag 8 september start er weer een nieuwe cursus djembé-spelen. Wie begint met djembe zal merken hoe snel er resultaat is. Er ontstaat ontstaat onverwacht snel muziek. In tien lessen leert men een aantal ritmes, die bestaan uit verschillende partijen voor djembé en doundoun (de bastrommels).

In de lessen ervaart men hoe te ontspannen en te genieten van elkaar en van de muziek, terwijl men ook wordt uitgedaagd. De Afrikaanse muziek bevat veel herhaling en men kan er zich lekker op laten meevoeren. Men blíjft echter alert om op tijd te reageren op calls en breaks. De muziek werkt via signalen, die de solist of docent geeft. De muziek staat daardoor nooit vast en is altijd levendig. Notenkennis of andere muzikale ervaring is ook niet vereist. De lessen zijn voor alle leeftijden. In de lessen is aandacht voor techniek en samenspel en vooral voor veel spelplezier. Men gaat met goede energie weer naar huis.

De eerste les is op 8 september van 19:30 tot 20:30 uur. Kosten: € 100,– voor tien lessen. Na de eerste les mag u kiezen of u door gaat. Huur djembé voor tien lessen € 10,–. Aanmelden kan per e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk