Goed idee: referendum over betaald parkeren!

De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein ontving de afgelopen dagen nogal wat reacties over de Nieuwegeinse politiek. Ook kregen wij een reactie van de voorzitter van de politieke partij ONS. In deze brief stelt ONS:

Hans Reusch van D66 kent zijn klassiekers. Maakt een treffende vergelijking tussen Chris Ytsma en Don Quichotte. Droomt zelfs nog over de sprookjes van blanken in Afrikaanse kookpotten en snapt nu dat hij in een déja vu zit, want die blanke is vriendje Ytsma. Maar wat Don Quichotte in een Afrikaanse kookpot doet….die windmolenvechter is Spanje nooit uit geweest! Ach ja, wie het oog voor realiteit verliest, blijft gelukkig bij flarden van kinderlijke fantasieën.

En waar gaat het helemaal over? Een referendum over een parkeerverordening. Sjonge. Nee, zegt Reusch, de Nieuwegeiners zijn voor het lapje gehouden. Het gaat wel over de parkeerverordening maar Ytsma heeft gezegd dat het over betaald parkeren gaat. En nu zijn de Nieuwegeinse burgers misleid. Die geloven dat. Wij van D66 noemen dat boerenbedrog! ’t Is maar hoe je het wilt zien’. Kilk hier om de gehele brief te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk