Gezondheidscentrum de Roerdomp zoekt kunstwerken

Per 1 april stopt Marja Baeten met haar werk als huisarts in gezondheidscentrum de Roerdomp i.v.m. het behalen van de pensioengerechtigde leeftijd! Met veel liefde en passie heeft Marja als huisarts gewerkt en daarnaast ook de vele exposities verzorgd in het gezondheidscentrum. Ter gelegenheid van haar afscheid wordt er een speciale expositie georganiseerd van eind maart tot eind juni dit jaar.

Voor deze expositie is het gezondheidscentrum op zoek naar schilderijen gemaakt door patiënten ingeschreven bij gezondheidscentrum de Roerdomp, met als thema ervaringen rondom ziekte. Denk hierbij aan: ‘Uw eigen ziekte of die van iemand in uw omgeving’ – ‘Wat is de impact van ziekte’ – ‘Hoe kijkt u naar uw ziekte of ziekte in het algemeen’ – ‘Hoe beleeft, ervaart, voelt u uw ziekte’ of ‘Wat doet de ziekte met u en uw omgeving.’ En dat geuit in een prachtig schilderij.’

Heeft u reeds een schilderij gemaakt over dit onderwerp, of wilt u voor deze gelegenheid een schilderij maken of deelnemen aan een workshop om een werk te maken? Meldt u aan, stel uw vraag, neem contact op via info@roerdomp.nl o.v.v. Kunst voor Marja. Inschrijven is mogelijk tot 2 februari en er is plaats voor 25 schilderijen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk