Gezicht moordenaar Nieuwegeinse bekend

Djeylan Peigneux (28), de man die wordt verdacht van de moord op de Nieuwegeinse Rianne Brouwer is een oude bekende van de Belgische politie.
Op zijn 16e werden Peigneux en twee van zijn vrienden al enige tijd vermist en verscheen er een opsporingsbericht in de media. De drie jongens bleken te zijn weggelopen van huis maar werden weer gevonden op een industriegebied. Voor sommigen was het niet de eerste keer dat ze waren weggelopen.

Na de arrestatie van Peigneux in zijn ouderlijk huis afgelopen zondag liet de moeder van Peigneux aan Belgische media weten dat zij haar zoon al maanden niet had gezien. De moeder: “Hij kwam ineens weer thuis en vertelde me dat hij had gevochten en dat hij dacht dat het was misgelopen. Daarna vertrok hij weer, zoals gewoonlijk.” De moeder liet weten dat ze denkt haar zoon inderdaad schuldig is aan de moord op de Nieuwegeinse.

Over het motief van de moord bestaat nog geen duidelijkheid. Volgens sommige Belgische media waren Brouwer en Peigneux bevriend maar daarvoor bestaat vooralsnog geen concrete aanwijzing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren