Katern

Gezellige Zomer Snuffelmarkt in de Homeboxx

Zondag 22 mei aanstaande organiseert De Wit Evenementen weer een grote en gezellige Vlooienmarkt in de HomeBoxx te Nieuwegein. Vele spannende kramen met spulletjes uit grootmoederstijd, mooie curiosa, boeken, platen, emaille, zolderopruimingen e.d. Op het terras is live-muziek aanwezig en als het weer mee zit zijn er buiten ook gezellige kraampjes.
De Vlooienmarkt is geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. De entreeprijs is € 4,00. kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen. 80+ eveneens gratis. De volgende Vlooienmarkt is op zondag 25 september aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Gezellige Zomer Snuffelmarkt in de Homeboxx

Zondag 6 maart aanstaande organiseert De Wit Evenementen weer een grote en gezellige Vlooienmarkt in de HomeBoxx te Nieuwegein. Vele spannende kramen met spulletjes uit grootmoederstijd, mooie curiosa, boeken, platen, emaille, zolderopruimingen e.d. Op het terras is live-muziek aanwezig.
De Vlooienmarkt is geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. De entreeprijs is € 4,00. kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen. 80+ eveneens gratis. De volgende Vlooienmarkt is op zondag 22 mei aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk