Gezellige spelletjesmiddagen in La Caza

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) organiseert vanaf donderdagmiddag 13 september aanstaande weer iedere twee weken een gezellige spelletjesmiddag. Deze middagen vinden plaats in La Caza (het voormalig Wijkhuis De Steeg) aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg.

De AHN: ‘De bijeenkomst staat open voor iedereen, waarbij we willen beginnen met een inloop en vervolgens een gezellige middag met tijd voor een praatje, kaartje leggen, een spelletje of biljarten. Wij zorgen voor de koffie en thee deze middag. Overige drankjes zijn 1,- euro per persoon.’

Op donderdagmiddag 13 september spelletjesmiddag met als extra activiteit Bingo (met kleine prijsjes) en donderdagmiddag 27 september is er als extra activiteit sjoelen.

De inloop is van 14.30 uur tot 15.00 uur, daarna is er tot 17.00 uur gelegenheid voor spelletjes etc. Om 17.00 uur wordt de middag afgesloten. Deelnemers die ruim van tevoren hebben aangegeven bij het wijkhuis (030 – 60 611 11), kunnen dan aansluitend gebruik maken van het diner dat om 17.30 uur begint. De kosten van het diner bedraagt 6,- euro. Voor houders van de Nieuwegein-Pas kost het diner slechts 3,- euro.

Heeft u vragen over deze middagen dan kunt u contact opnemen met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. Het telefoonnummer is: 030 – 60 674 09. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk