Gezellige koningsbraderie op WC de Batau

Op woensdag 27 april aanstaande organiseert winkelcentrum de Batau wederom de Koningsbraderie. Het winkelcentrum vormt het decor voor deze gezellige braderie. Er zijn attracties voor de kinderen en u kunt er natuurlijk ook terecht voor een lekker hapje en een drankje. De braderie vindt plaats van 09:00 tot 16:00.

De braderie brengt een verscheidenheid aan exposanten, leuke attracties en sluit aan op de kleedjesmarkt vanaf de Nedereindseweg. De meeste winkels zijn tijdens de braderie geopend en er is muziek en entertainment. De horeca zet een feesttent op met live muziek. Ook aan de kinderen is gedacht. Er staan verschillende springkussens en de kinderen kunnen zich laten schminken tot poezen, draken, tijgers of wat ze maar willen zijn.

Marktondernemers kunnen een kraam reserveren tegen een kraamprijs van €80,-. Voor de plaatselijke ondernemers geldt een korting van 50%. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, of heeft u nog vragen, dan verzoeken wij u een mailtje te sturen naar Chris@128.nl of Jorrit@128.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk