Gezellige burendagen bij Zorgspectrum

Vrijdag 20 en zaterdag 21 september waren er in de Nieuwegeinse zorglocaties van Zorgspectrum volop activiteiten. Er was veel te doen deze dagen in Nieuwegein. Dat kan een reden zijn dat er niet zoveel buren aanwezig waren als eerdere jaren het geval was. Maar door het zonnige weer en de inzet van vrijwilligers en enthousiaste buren van binnen de zorglocaties toch een geslaagde burendag.

Ook in Zuilenstein zat het terras vol. Het was mooi weer en alle aanwezigen werden voorzien van een kop koffie of thee met wafel. José, medewerker Welzijn en Activering, heeft zich flink uitgeleefd op het schoonmaken van de rolstoelen en rollator. ‘Wat zeker een dankbaar werkje was. Ze zagen er weer een stuk frisser uit. De dag hebben we afgesloten met een lekker broodje shoarma. Veel ouderen vroegen zich af: “Shoarma, wat is dat nou weer?” Het smaakte de meesten goed. Toch wel het advies meegeven om ‘s nachts het raam even open te zetten voor degene die er knoflooksaus bij aten!’ aldus Irene de Jong van Zorgspectrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren