Gezellige burendagen bij Zorgspectrum

Vrijdag 20 en zaterdag 21 september waren er in de Nieuwegeinse zorglocaties van Zorgspectrum volop activiteiten. Er was veel te doen deze dagen in Nieuwegein. Dat kan een reden zijn dat er niet zoveel buren aanwezig waren als eerdere jaren het geval was. Maar door het zonnige weer en de inzet van vrijwilligers en enthousiaste buren van binnen de zorglocaties toch een geslaagde burendag.

Twee vrijwilligers Joop en Joop en één buurtbewoner, mevrouw Gradie Spithoven hebben op burendag de buitenboel opgeknapt in het zorgcentrum in Vreeswijk. De tenten en toestellen van de beweegtuin werden volledig schoongemaakt. ‘Binnen waren Betsy, medewerker Welzijn en Activering, en mevrouw Mieke Tulleken, wijkmanager gemeente Nieuwegein, bezig met het opknappen van de kegelbaan. De bewoners genoten in de zaal heerlijk van de lekkere hapjes en drankjes, aangeboden door de aanwezige vrijwilligers en de gezellige muziek van DJ Ad. De sfeer was erg goed en we kijken terug op een leuke dag’ aldus Irene de Jong van Zorgspectrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren