Gezellig slotfeest van ‘Taalvisite’ bij De tweede verdieping

Op vrijdag 24 januari jl. is er weer een ronde van ‘Taalvisite’ afgesloten met een gezellig slotfeest in de bibliotheek. Het feest viel midden in de Nationale Voorleesdagen waarbij het prentenboek ‘Moppereend’ centraal staat. In de voorstelling, verzorgd door de Muziekstal uit Nieuwegein, had deze moppereend een grote rol.

Aan de kinderen die aan deze ronde van ‘Taalvisite’ hebben meegedaan werd het ‘Taaltopper-certificaat’ uitgedeeld. En omdat de vrijwilligers Taalvisite-toppers geworden zijn, kregen zij natuurlijk tijdens dit feest ook een certificaat.

Na afloop van het officiële deel vierden de gezinnen en vrijwilligers met elkaar een feestje, waarbij de kinderen zich lieten schminken en konden knutselen. Bij ‘Taalvisite’ lezen vrijwilligers 15 weken lang voor en doen zij taalspelletjes bij de kinderen thuis. Over heel 2019 hebben 53 kinderen in 39 gezinnen meegedaan.

Wilt u hier meer over weten? Of heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een gezin? Stuur een mail naar Annemiek Postma: a.postma@detweedeverdieping.nu. Zij vertelt u er graag meer over.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren