Katern

Gezellig fietsen samen met ‘Nieuwegein Fietst!’

Ben jij 55+ en gek op fietsen? Of zou je wel vaker op de fiets willen stappen maar doe je dat liever met leeftijdgenoten? Kijk eens op nieuwegeinfietst.nl naar alle fietsmogelijkheden voor senioren in Nieuwegein. Zoals de verschillende fietsclubs die ook in de herfst en winter wekelijks een leuke en gezellige fietsrit maken. En heb je zelf nog een aanvulling, dan horen we dat natuurlijk graag!

Wat heb je aan Nieuwegein fietst?
Nieuwegein fietst! is dé plek voor alle Nieuwegeiners die graag fietsen of vaker willen fietsen. Jonge en oude fietsers, recreatieve-, sportieve- en woon werkfietsers, ik-gebruik- ’m-overal-voor-fietsers en af-en-toe-fietsers. Via Nieuwegein fietst! weet je wat voor leuke fietsactiviteiten er allemaal in Nieuwegein te doen zijn. Krijg je handige fietstips. Kun je altijd hulp (en publiciteit) vragen voor jouw eigen fietsactiviteiten en fietsvragen. Kun je meedoen aan acties. Starten we fiets- projecten voor senioren, forenzen, nieuwe Nederlanders en basisscholieren. Kun je een paar maanden rondrijden op de enige echte ‘Nieuwegein fietst!’ fiets. En nog veel meer!

Volg ons Nieuwegein Fietst! op Facebook om op de hoogte te blijven van alle Nieuwegeinse fietsnieuwtjes, evenementen en acties of hou de website in de gaten, want niet iedereen heeft Facebook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren