Geynwijs wordt geëvalueerd

Sinds begin vorig jaar is de gemeente verantwoordelijk voor ondersteuning aan ouderen, kinderen, jongeren en mensen met een (arbeids-) beperking. Geynwijs voert dit gemeentelijk beleid uit. Na één jaar is het dan ook tijd om te onderzoeken: wat gaat goed en wat kan in 2016 beter bij het functioneren van Geynwijs?

Geynwijs helpt u sinds 1 januari 2015 met het vinden van antwoorden op ver-schillende vragen die gaan over zorg, welzijn, wonen en meedoen in de maat-schappij. Zoekt u bijvoorbeeld een bepaalde organisatie, een oplossing voor een lastige situatie of heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u terecht op de website van Geynwijs.

In februari en maart wordt er een onderzoek uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Dat is Dimensus. Dimensus kijkt naar het functioneren van de hele brede toegang tot ondersteuning. Dus naar de stichting, de digitale sociale kaart en de Geynwijspunten. Naast een enquête zullen er ook interviews gehouden worden met gebruikers. De verwachting is dat in de periode mei/april van dit jaar de resultaten bekend worden gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk