Gewijzigde inzameling afval rond feestdagen

Op maandag 17 april (Tweede Paasdag), donderdag 27 april (Koningsdag), donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag) is RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gesloten. RMN haalt op deze dagen geen afval/grondstoffen op. De recyclingstations zijn tijdens deze feestdagen ook gesloten.

Ophaaldag mogelijk eerder
Huishoudens waarbij RMN normaal gesproken op maandag en/of donderdag de minicontainers (kliko’s) leegt of PMD ophaalt, kunnen in het inzamelschema nakijken op welke andere dag RMN het afval/de grondstoffen ophaalt. Let op: dit kan één of meerdere dagen vóór of na de feestdag zijn!

Inzameldagen nakijken
Het inzamelschema met uw inzameldagen kunt u bekijken via www.rmn.nl na het invoeren van uw postcode en huisnummer. Wie een smartphone heeft kan ook de RMN app downloaden. Hierin kunt u eenvoudig de ophaaldagen terugvinden en desgewenst een melding ontvangen als u de minicontainer of PMD-zak aan de weg moet zetten.

Zak of bak tijdig aan de weg
De minicontainer of PMD-zak moet op de inzameldag vóór 7.30 uur aan de weg staan, anders bestaat de kans dat u de vuilniswagen misloopt en uw minicontainer niet wordt geleegd of de PMD-zak niet wordt meegenomen.

Goede vrijdag en Bevrijdingsdag wel open
Op 14 april (Goede Vrijdag) en 5 mei (Bevrijdingsdag) haalt RMN als gebruikelijk afval/grondstoffen op en is ook het recyclingstation als gebruikelijk geopend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk