Gewijzigde inzameldagen rondom Pasen en Koningsdag

Op Tweede paasdag (maandag 22 april) en Koningsdag (27 april) is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten en vindt er geen inzameling van huishoudelijk afval plaats. Ook de recyclingstations zijn tijdens deze feestdagen gesloten. De inhaaldagen kunnen inwoners terugvinden in de gratis RMN-app of via de website van RMN na het intypen van postcode en huisnummer opzoeken.

Paasweekend
Op Goede Vrijdag zijn de recyclingstations open volgens de gebruikelijke openingstijden. De medewerkers van RMN legen deze dag de containers zoals vermeld op het (digitale) inzamelschema. Tweede Paasdag zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die normaal gesproken op deze maandag wordt geleegd, wordt nu op een andere dag geleegd. Deze inhaaldag kan zowel voor als na het Paasweekend zijn en is te vinden in de RMN app en op www.rmn.nl (na het intypen van postcode en huisnummer). De container moet op de inhaaldag vóór 07.30 uur aan de weg staan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren