Gewapende overval op Dobey dierenspeciaalzaak

Vrijdagavond 7 november heeft rond 21.30 uur een gewapende overval plaatsgevonden bij de dierenspeciaalzaak Dobey aan het Muntplein. Op het moment dat een 19-jarige medewerker de winkel afsloot werd hij door twee mannen in donkere kleding tegen de grond gedrukt. Onder bedreiging van een wapen moest hij de dagopbrengst afgeven. De twee mannen zijn vervolgens weggelopen in de richting van Batenburg.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van deze overval.Sinds een paar weken is binnen district Lekstroom een speciaal rechercheteam actief die onderzoek doet naar diverse overvallen. Heeft u informatie, belt u dan met de politie district Lekstroom via 0900-8844. Wilt u liever anoniem informatie geven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Naast het actief opsporen van de dader(s) zet de politie capaciteit in om overvallen te voorkomen door bijvoorbeeld extra te surveilleren. Om de kans te vergroten dader(s) aan te houden en/of overvallen te voorkomen, vraagt de politie aan alle inwoners om alert te zijn op verdachte situaties. Ziet u personen die zich verdacht ophouden met name rondom winkels en supermarkten, belt u dan direct naar 112.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk