Gewapende overval aan de Hildo Kropstraat

Een man pleegde op woensdagavond 22 februari rond 21.25 uur een gewapende overval op de zonnestudio La Costa (voorheen Sunbob) aan de Hildo Kropstraat. De dader kwam met een bivakmuts op en een wapen in zijn hand het bedrijf binnen. Hij bedreigde een medewerkster die alleen aanwezig was, eiste geld en ging er vervolgens met een aanzienlijk geldbedrag vandoor.

De politie werd gewaarschuwd en meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. Agenten stelden in de omgeving een onderzoek in, maar de verdachte werd niet meer aangetroffen. Het signalement van de verdachte: een blanke man, vermoedelijk rond de 20-25 jaar, ± 1.80-1.85 meter, normaal postuur, zwarte jas met steekzakken.

Aan getuigen van de overval en aan mensen die iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Hildo Kropstraat wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Donderdagmiddag heeft de politie camerabeelden bekeken die zijn opgenomen bij de Nettorama aan de overkant van het bewuste bedrijf dat overvallen is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk