Gevonden Saluki’s zijn terecht

Op 18 oktober jl. liepen in de wijk Blokhoeve drie Saluki honden rond. Ze horen duidelijk bij elkaar. Saluki honden zijn windhonden, groot, slank en gladharig met wat langer haar aan de oren.

De eerste hond is een reu. Hij is zwart, heeft witte voetjes en een witte buik. Hij droeg een bruine halsband met een rabiës penning.

De tweede hond is een teef. Zij is lichtbruin met een witte buik. Zij droeg een donkere halsband met een riem eraan.

En de derde hond is ook een reu, deze is wat jonger. Hij is grijs-bruin gemêleerd met een donkere rug. Zijn oren zijn wat lichter en zijn tenen zijn wit. Hij droeg ook een donkere halsband met een rabiës penning.

Alle drie de honden zijn wel gechipt maar helaas niet geregistreerd. Van wie zijn deze honden? Of weet u waar ze vandaan komen? Mocht u meer informatie over deze honden hebben, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Gelukkig heeft de eigenaar zich bij het asiel gemeld en haar honden opgehaald.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren