Getuigen mishandeling gezocht

De politie onderzoekt de mishandeling van een 16-jarige jongen uit Utrecht op dinsdag 10 juni en roept getuigen op te reageren. De Utrechter liep door een klap met een slagvoorwerp letsel op aan zijn gezicht en een voortand brak af.

Het slachtoffer fietste die dinsdag rond 14.30 uur over het fietspad gelegen aan de Ravensewetering richting Nieuwegein. Op een gegeven moment kwamen twee mannen op een scooter naast hem rijden. Hij werd vrijwel direct met een slagvoorwerp in zijn gezicht geslagen. Het tweetal reed daarna door, onbekend in welke richting. De Utrechter moest zich laten behandelen door een tandarts en deed daarna aangifte.

Het gaat om twee mannen tussen de 20 en 30 jaar oud. De bestuurder was donker gekleed en droeg een zwarte helm en handschoenen. De passagier heeft een breed postuur, hij droeg eveneens donkere kleding en een zwarte helm en handschoenen.

Een ieder die informatie heeft over deze mishandeling wordt gevraagd dit te melden via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem telefoon 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk