Getuigen gezocht van woninginbraak Frans Coenenhove in Galecop

De politie onderzoekt een woninginbraak in de wijk Galecop inNieuwegein. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraak. De inbraak is gepleegd op vrijdag 17 februari 2017 tussen 17.15 uur en 22.10 uur in de omgeving van de Frans Coenenhove te Nieuwegein.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. De inbraak is verricht door het in slaan van een ruit aan de achterzijde van de woning. Heeft u of één van uw huisgenoten:

. Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?

. Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?

. Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?

. Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie in Nieuwegein. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

De buurtwhatsapp in de omgeving van Galecop. Meld je aan voor een veiliger Nieuwegein. Kijk hier voor meer informatie en hoe aan te melden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk