Getuigen gezocht van mishandeling man net over de Jutphasebrug

Een 37-jarige man is gisteravond net over de Jutphasebrug mishandeld. De man werd in een sloot aan de Noordersluis gewond achtergelaten door zijn twee belagers. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen of mensen die meer weten van de mishandeling zich te melden.

Rond 23.50 uur werd de politie gebeld dat er een verdachte situatie was. Toen agenten aankwamen, ontdekten ze de zwaargewonde man. Hij had onder meer verschillende botbreuken. Volgens een getuige had de man nog nauwelijks kleding aan. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De man vertelde de agenten dat hij mishandeld was door twee mannen. Hij kon één van hen ook omschrijven. Het zou gaan om een man tussen de 30 en 35 jaar oud en ongeveer 1 meter 80 lang. Hij had gemillimeterd haar en droeg een t-shirt en spijkerbroek. De man zou Pools gesproken hebben.

Iets gezien?
De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling of die meer weten over de daders. Heeft u informatie die ons kan helpen bij het onderzoek, meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Rechts ziet u het fietspad naar Nieuwegein over de Jutphasebrug

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren