Getuigen gezocht van aanrijding

De politie is op zoek naar een vrouwelijke autobestuurder die woensdag 15 juni j.l. na een aanrijding op de Batauweg is doorgereden. Die dag fietste een moeder tussen 11.00 uur en 11.30 uur met haar 1-jarige zoontje achterop op de Batauweg. De fietsende vrouw kwam vanuit de richting van de Apolloburg en reed in de richting van de Walnootgaarde. Bij het kruispunt met de Heemraadsweide (bij de scholen en het Muntplein) werd ze door een auto tegen de achterkant van haar fiets geraakt. Hierdoor kwam ze, samen met haar zoontje, ten val. Haar zoontje is met zijn hoofd op het asfalt terecht gekomen en heeft daardoor een hersenschudding opgelopen.

De politie is nu hard op zoek naar de bestuurder van de auto. Het gaat om een witte Ford Ka met een vrouwelijke bestuurder. Ze kwam vanaf de Heemraadsweide en sloeg toen linksaf de Batauweg op. Herkent u zich hierin? Meld u dan via een persoonlijk bericht of bel 0900-8844 onder vermelding van dossiernummer: 2016183609.

Ook is de politie op zoek naar de twee getuigen die tijdens het incident op de bus aan het wachten waren. Mogelijk hebben zij meer informatie en kunnen dit ook melden via 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk