Getuigen gezocht: Poging overval aan de Borgstede in Nieuwegein

Op maandag 17 december jl. rond half twee ’s middags hebben twee jongens geprobeerd een vrouw te overvallen op de Borgstede in Nieuwegein. De overvallers werden gestoord door een oudere man in een elektrische rolstoel. De politie vraagt getuigen zich te melden. Melden kan via 0900-8844.

De daders probeerden de 35-jarige vrouw van haar tas te beroven ter hoogte van de voetgangersbrug aan de Karosdrift. Het slachtoffer raakte hierbij gewond aan haar arm. De daders werden gestoord door een oudere man die kwam aanrijden in zijn elektrische rolstoel en vluchtten weg.

Getuige in rolstoel
Wij zijn specifiek op zoek naar de oudere man die op dat moment op de Borgstede kwam aanrijden in zijn elektrische rolstoel en de overvallers stoorde bij hun poging. Mogelijk is hij getuige geweest van deze overval. Bent u deze man of weet u wie hij is neem dan contact met op met de politie via 0900-8844.

Signalement daders
De jongens zijn tussen de 16 en 17 jaar oud, licht getint en droegen beide een zwarte jas en zwarte sjaal. Eén van de jongens heeft opvallend volle zwarte wimpers. Ze reden op een zwarte scooter, zonder kentekenplaat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk