Getuigen gezocht aanrijding verkeersplein Laagraven

Op zaterdag 28 oktober vond er rond 18.30 uur onderaan de afrit van de A12, nabij het verkeersplein Laagraven, een aanrijding plaats waarbij drie inzittenden aanzienlijk letsel hebben opgelopen. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze aanrijding.

Bij de aanrijding waren een lichtgrijze Peugeot 206 en een donkere Range Rover betrokken. Toen politieagenten ter plaatse kwamen, bevonden zich in de Peugeot drie slachtoffer die bekneld zaten. De donkere Range Rover stond 200 meter verderop. De bestuurster van de Range Rover was in eerste instantie verdwenen, maar ze kon later aangehouden worden. Deze 52-jarige verdachte werd overgebracht naar het politiebureau, waar bleek dat ze ruim drie keer de toegestane alcoholhoeveelheid had gedronken. Haar rijbewijs werd direct ingevorderd.

Vlak na de aanrijding kon de bestuurster van de Peugeot zelfstandig uit het voertuig klimmen. De andere twee inzittenden moesten met hulp van de brandweer bevrijd worden. Alle drie de slachtoffers werden overgebracht naar een ziekenhuis. Inmiddels zijn de slachtoffers weer thuis om te herstellen.

Uw hulp
Ter plaatse sprak de politie diverse getuigen die de klap hoorden, maar het ongeval zelf niet gezien hebben. Heeft u achter de donkere Range Rover gereden en/of het ongeval wel gezien? Dan heeft het tactisch verkeersteam uw hulp nodig. Heeft u informatie meldt dit dan via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren