Getuigen gevraagd te reageren

In het onderzoek naar de poging inbraak in een woning aan de Medes Da Costalaan afgelopen woensdag 30 oktober wil de politie graag in contakt komen met getuigen. De politie wil vooral een man op een herenfiets spreken. Hij was gekleed in een donkere jas, ongeveer 25 jaar en heeft de verdachte op haar verzoek een vuurtje gegeven. Bovendien wil de politie een man in een scootmobiel spreken, die kort na het incident met het slachtoffer sprak.

De politie vermoedt dat nog meer mensen getuige zijn geweest en de verdachten mogelijk hebben gezien. De getuigen worden gevraagd kontakt op te nemen met de politie, bureau Nieuwegein via het telefoonnummer 0900-8844.

Het lukte de 76-jarige bewoonster één van de inbrekers, een 40-jarige vrouw uit Lelystad, vast te houden in afwachting van de komst van de politie. Zij is voorgeleid aan de rechter-commisssaris en blijft de komende 14 dagen in voorarrest. Het onderzoek naar de andere verdachte wordt voortgezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren