Getoeter jaagt gewapende overvallers weg

Twee vrouwen zijn woensdagavond aan de Anemoonstraat ontsnapt aan een overval. Ze jaagden hun belagers weg door aanhoudend te claxonneren. Toen de vrouwen hun auto parkeerden, renden twee gewapende mannen op hun af. De overvallers wilden de slachtoffers uit de auto krijgen, maar dat lukte niet. De geschokte vrouwen konden de auto van binnenuit afsluiten. Door te toeteren werd de aandacht omstanders getrokken en sloegen de twee mannen op de vlucht.

Omstanders ontfermden zich over de slachtoffers en belden 112. Bij aankomst begon de politie een zoektocht. Daarbij is ook speurhond inzet. Desondanks werden de overvallers niet meer gevonden. Er is een buurt- en sporenonderzoek ingesteld.

Eén van de overvallers droeg een zwart vest met witte strepen. De licht getinte man droeg een zwarte pet en heeft een normaal postuur. De andere man is langer dan 1.80 meter, vrij fors en droeg donkere kleding. Eén van hen had een stoppelbaard.

De politie vraagt een ieder die iets heeft gezien of gehoord en te maken kan hebben met dit misdrijf kontakt op te nemen, belt u dan alstublieft naar de recherche in bureau Nieuwegein op telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem belt u dan met 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk