Gestolen Audi plofkraakbende weken lang in Galecop gestaan

De verdachten die begin deze week zijn opgepakt voor diverse plofkraken hadden een van hun dure auto’s geparkeerd aan de Jacobus van Looyhove in de wijk Galecop in Nieuwegein. Een alerte getuige had het kentekennummer van de grote Audi opgeschreven omdat hij het verdacht vond dat zo een dure auto al enkele weken in de straat stond. De dure Audi stond op nog geen 600 meter afstand van de woning waar begin deze week een verdachte Nieuwegeiner was opgepakt aan de Hogerhoeve in de wijk de Blokhoeve. De politie wil graag horen van omwonenden of de leden van de groep misschien zijn opgevallen in de voorbereiding en uitvoering van de plofkraken in de regio.

De politie vraagt mensen verder ook alert te zijn op dure auto’s. Verdachten rijden vaak in dure en snelle auto’s zoals Audi’s en BMW’s. Mensen die zien dat dit soort auto’s langere tijd rondhangen of geparkeerd staan in de buurt van supermarkten met geldautomaten of in de wijk, worden verzocht dit te melden bij de politie.

Daarnaast zoekt de politie nog steeds de grijze Audi A4 Sedan met kenteken 90-LVP-6 die in de Jacobus van Looyhove in de wijk Galecop stond. Mogelijk gebruiken de verdachten deze auto nog steeds.

Heeft u tips of andere belangrijke informatie: bel dan de tiplijn: 0800 – 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren