Geslaagde wandeling met Dorpshuis Fort Vreeswijk

Voor de geplande wandeling voor rolstoel en wandelwagen op vrijdag 19 augustus jl. konden deelnemers zich verzamelen bij ’t Laantje in Vreeswijk omdat Dorpshuis Fort Vreeswijk vanwege de verbouwing tijdelijk gesloten is. Bij de gastvrije ontvangst werden de wandelaars, de ‘duwers’ en de enige deelnemende scootmobiel verwend met koffie en een koekje.

Om 10.30 uur startte de groep onder leiding van de IVN de route door Vreeswijk. Naast een klein stukje geschiedenis werd er ook verteld over de natuur en de soorten bomen in het dorp. Op verschillende plekjes werden door de deelnemers leuke anekdotes verteld en menig herinnering opgehaald.

De route, uitgezet door de IVN, was goed toegankelijk voor het rollend materiaal. Op plekken waar het wat zwaar was hielp men elkaar de helling op of af. Zelfs toevallige voorbijgangers schoten te hulp, zo ook jonge pokémon-jagers. Al met al een heel mooi zomers initiatief van het Dorpshuis Fort Vreeswijk, de IVN en de Algemene Hulpdienst Nieuwegein.

rollendwandelen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren