Geslaagde ‘Voedselbank bij Kaarslicht’

Geslaagde ‘Voedselbank bij Kaarslicht’

Gisteren maakte de organisatie achter ‘Vreeswijk bij Kaarslicht’ bekend dat helaas een deel van de activiteiten niet konden doorgaan. Vanwege het slechte weer konden de kaarsje en de fakkels binnen de sluizen niet aangestoken worden. De regen zou de kaarsjes direct doen doven. Ook was de organisatie bang dat vanwege de gladheid ongelukken zoude gebeuren.

Het was voor het eerst sinds de start van het evenement dat de kaarsjes niet werden aangestoken in Vreeswijk. Enkele activiteiten gingen wel door. Zo was er een kerstmarkt aan de Handelskade en konden mensen een bezoek brengen aan ‘Voedselbank bij Kaarslicht’ aan de Montageweg. Onze reporters Frans Evers en Jos van Vogelpoel waren daarbij aanwezig en maakte bovenstaand videoverslag.

De Voedselbank wil op deze bijzondere manier aan de bewoners van Nieuwegein en IJsselstein laten zien waar zij gevestigd is en wat er gedaan moet worden om 70 gezinnen in deze gemeenten van een voedselpakket te kunnen voorzien.

Otto Staal: ‘Wij zijn er trots op om te kunnen laten zien hoe de Voedselbank werkt. Ook willen wij graag iets terug doen voor alle relaties die ons de afgelopen jaren hebben gesteund met het doneren van voedsel en/of middelen.’ Leerlingen van het ROC Horeca, Travel & Facility Events uit Nieuwegein verzorgden deze avond de catering.

Frans Evers in gesprek met Otto Staal

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren