Geslaagde vierde ‘Roefeldag’ in Nieuwegein

Woensdag 6 november jl. werd de vierde Roefeldag in Nieuwegein georganiseerd. Anders dan voorgaande jaren werd er nu voor gekozen om alleen groep 7 te laten roefelen. Het succes is namelijk zo groot dat er anders zeker onvoldoende deelnemende bedrijven zouden zijn om alle kinderen te plaatsen. Een goede zet, want alle kinderen die zich hebben in geschreven, in totaal 376, konden ook deelnemen vandaag.

Op 6 november, de dag dat er weer gestaakt wordt in het onderwijs, konden al deze kinderen weer snuffelen bij veel Nieuwegeinse bedrijven. Er deden een groot scala aan verschillende bedrijven mee van supermarkt tot pianostemmer en van notaris tot zeepfabriek. Onze videograaf Bart van Rooijen was bij de start aanwezig e volgde de kinderen bij Supermarkt PLUS van Loon.

De opening vond plaats in theater de Kom. Dansgroep van Gerda Kagie zorgde voor de bewegelijke omlijsting en Edward van Cuilenborg praatte de boel aan elkaar tijdens de opening van het evenement waar hij meer vertelde over zijn loopbaan. Jammergenoeg niet over zijn ‘flop’ bij Nieuwegein TV.

Aan het eind van de middag werden de kinderen weer ontvangen in De Kom. Zij ontvingen toen de oorkondes met betrekking van hun werkzaamheden bij de bedrijven waar ze werkzaamheden hebben verricht.

Kinderen vullen de schapoen bij PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren