Geslaagde Urban Dance Battle in De Kom

Zaterdag 29 juni vond voor de eerste maal in DE nieuwe KOM het Urban Dance Event plaats. Gerenommeerde dancers en danceteams uit Nieuwegein en ook van ver daarbuiten (Rotterdam, Eindhoven…) streden om de eerste plaatsen en de prijzen in de categorieën Solo Batlle en 2 On 2 B-Boy Battle. Een, voor DE KOM en voor Nieuwegein, nieuw event. Meer dan dat: een heerlijk dance-feest. Een battle die ongetwijfeld, gegeven de reacties van deelnemers, publiek, organisatie, techniek, dj en presentator, een vervolg gaat krijgen. Want iedereen was het er over eens: de moves waren indrukwekkend, gewaagd, interessant en gaaf spectaculair.

De winnaar van de Solo Battle mag gratis deelnemen aan een van de door DE KOM aangeboden Urban Dance cursussen. Een mooie en waardevolle prijs. Maar, na wat deze boy liet zijn tijdens de wedstrijd zou het maar zo kunnen zijn dat er van zijn deelname aan een van de gewonnen cursussen sprake zou kunnen zijn van een uitwisseling van moves. Een middagje genieten van alle moves, de beats, de mooie mensen. Volgende week weer?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren