Geslaagde ‘Red Nose Day’ op het Anna van Rijn College

Zoals ieder jaar in de maand december zijn er diverse activiteiten op het Anna van Rijn College. Ook vrijdag 20 december jl. was het traditioneel ‘Red Nose Day.’ Tijdens deze actiedag haalt de school geld op voor de Rundu Secondary School in Namibië. Onze reporter Jos van Vogelpoel was ter plekke en maakte bovenstaand videoverslag.

Ook dit jaar stond de dag weer bol van de leuke, gekke en lekkere activiteiten. Waar de eersteklas de gymzaal ingingen voor een leuke sponsoractiviteit, bemandden de leerlingen van de hogere klassen verschillende eetkraampjes, kerstversiering verkopen, sjoelen bij een enorme sjoelbak of kerstmutsen vangen. Ondanks het slechte weer was er veel vermaak.

De jaarlijkse ‘Red Nose Day’ op het Anna van Rijn college heeft in 2018 een recordbedrag opgehaald, namelijk € 7.670,-. Dit geld werd besteed aan schooluniformen, lesmaterialen en collegegeld betalen voor de leerlingen. Hoeveel er dit jaar is opgehaald zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren