Geslaagde Nieuwegeinse Beursvloer levert mooie matches op

Zo’n 70 deelnemers kwamen donderdag 20 oktober jl. voor de Nieuwegeinse Beursvloer naar het ROC Midden Nederland Horeca & Toerisme College. De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. En dat alles met gesloten beurs. Na een afgelaste en een digitale editie vanwege Corona was het duidelijk hoog tijd voor een fysieke versie.

Er werd veel genetwerkt, er werd veel matches gesloten. De eindstand om 18.00 uur, na sluiting van de Beursvloer waren 49 matches met een totale maatschappelijke waarde van maar liefst € 267.730,–. En we weten ook dat er veel contacten zijn gelegd om in de komende weken nog tot een match te komen.

Burgemeester kookt voor Reinaerde Lijsterbes
Nadat Burgemeester Backhuijs met het luiden van de schoolbel de Beursvloer om 16.10 uur officieel had geopend, werden al snel de eerste matchformulieren bij notaris Sutter en accountant Witteveen ingeleverd. Vanzelfsprekend ontkwam ook Burgemeester Backhuijs niet aan een mooie match. Hij gaat op het ROC Midden Nederland Horeca & Toerisme College koken voor cliënten van Reinaerde locatie Lijsterbes.

Van alle matches heeft Fototeam KenM een mooie foto gemaakt. Binnenkort zijn deze te zien op de website van Samen voor Nieuwegein. Ook worden de foto’s nagestuurd naar alle betrokken deelnemers.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel en reporter Frans Evers waren ter plekke. Zij maakte bovenstaand videoverslag van de Nieuwegeinse Beursvloer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk