Katern

Geslaagde Kunstmarkt op BSO de Egel

Op donderdag 3 januari jl. organiseerde BSO de Egel (Kinderopvangorganisatie Kind en Co) een Kunstmarkt voor alle kinderen en ouders/verzorgers van BSO de Egel. Ook de oma’s en opa’s waren welkom. Gedurende de kerstvakantie hebben de kinderen van de BSO deelgenomen aan verschillende activiteiten/workshops. Deze creaties waren donderdagavond tentoongesteld in de Basisschool Lucas Galecop, hier is de kinderopvang gevestigd. De kunstwerken konden voor een klein bedrag worden gekocht door de bezoekers. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Niet alleen konden kunstwerken worden gekocht. Op de avond kon er ook lekker stamppot worden genuttigd of een heerlijke oliebol, een chocomel of een glaasje (alcoholvrije) Glühwein. Het schminken werd verzorgd door Celina Vorm, ex-werknemer van Kind en Co en nu manager van kringloopwinkel Stichting Nieuwe Hoop. Ook deze stichting ondersteunt veel goede doelen. Dit alles tegen een kleine betaling.

De opbrengst van de Kunstmarkt bij BSO de Egel zal worden gedoneerd aan ‘Stichting Jarige Job.’ Een stichting die zich bezig houdt met gezinnen die het niet breed hebben en hierdoor de verjaardag van hun kind(ren) niet kunnen vieren. Hoeveel de opbrengst is geworden is nog niet bekend. ‘Maar de avond was meer dan geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. De kinderen hadden veel plezier in het vervaardigen van de kunstwerken’ aldus een van de organisatoren.

Onze verslaggever Bart van Rooijen trok eropuit en maakte bovenstaande impressie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren