Geslaagde Kleding Ruil Event in Fort Vreeswijk

Afgelopen zondag 7 april jl. organiseerde de stichting ‘De Ruilfabriek’ weer een groot Ruil Event. ‘Ondanks het mooie weer kwamen veel mensen naar Fort Vreeswijk en was ook dit Event weer een groot succes’ aldus initiatiefneemster Ilja Jansen. ‘Elke deelnemer ging met één of meerdere tassen met een grote glimlach weer naar huis.’

Alle deelnemers hadden van te voren de kleding ingeleverd en in de middag was alles uitgestald als één grote winkel. Waar je mocht pakken wat je wilde waar je genoeg punten voor had.

De Stijl Analist uit Nijmegen en het Repair Café uit Nieuwegein waren ook aanwezig om kleur en stijl advies te geven. Het Repair Café kon ter plaatse kleding kleiner of groter maken en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Ook waren er een aantal ondernemers aanwezig. De overgebleven kledingstukken zijn gebracht naar de Kledingbank in Nieuwegein, zodat alle items een goede plek hebben gekregen.

Wil je ook meedoen met het komende Ruil Event? In november organiseert ‘De Ruilfabriek’ een heuse Sint Ruil Evenement voor speelgoed. Ruil je eigen speelgoed tegen dat van een ander. Meer hierover volgt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk