Geslaagde fietstocht langs delen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Ruim 250 deelnemers zijn op zaterdag 19 juni vertrokken van Fort Lunet I bij Utrecht voor een tocht van naar keuze 40 of 60 kilometer langs prachtige objecten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Beide routes gingen langs Fort Vreeswijk en dat was maar goed ook want medewerkers van het Dorpshuis Fort Vreeswijk hadden een leuk programma uitgewerkt.

Fort Vreeswijk was niet zomaar een stempelpost, de koffie met koek stond klaar en de fietsers konden – op Corona – afstand een stoel uitzoeken; even bijkomen en ondertussen genieten van fijne nummers gespeeld door Jan Monster en zijn “Another Story.”

Fotograaf Reggie Kuster maakte fraaie foto’s van de deelnemers met hun fiets. Hij heeft het mogelijk gemaakt dat de deelnemers allemaal gratis een foto konden downloaden.

Moniwue de Beer: ‘Een geslaagde ochtend en duidelijk is dat veel van de deelnemers Vreeswijk vaker zullen bezoeken en dan ook gaan genieten van de fraaie wandeling aan de hand van het nieuwe “rondje Schippersdorp”.’

Foto: Reggie Kuster

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren