Katern

Geslaagde eerste weken De POP-up op City

Na enkele weken een gesloten Infocentrum City mochten de mederwerkers van het POP-up end mei eindelijk de deuren openen aan de Schouwstede 4 op City. De POP-up is het nieuwe Infocentrum City & Duurzaamheidsloket Nieuwegein. Het waren geslaagde eerste weken. ‘De eerste bezoekers hebben De POP-up van binnen mogen aanschouwen. Hun reacties waren erg positief’ aldus een van de medewerkers.

Officiële opening
Zaterdag 22 juni krijgt De POP-up een officiële opening. ‘Zet deze datum alvast in je agenda, want dit belooft een feest te worden!’

De POP-up is open op maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur en woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur open. Je kunt nog steeds met vragen en opmerkingen over City en duurzaamheid binnenlopen. Maar er is meer. Je kunt de vernieuwing van City ook echt zien, horen, voelen en beleven. Op een leuke manier.

Elke zaterdag zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur vrijwillige ambassadeurs van Energie-N in De POP-up om je te helpen met duurzaamheid. De POP-up vind je aan de Schouwstede 4 in de binnenstad van Nieuwegein tegenover het onlangs vernieuwde City Park nabij het busstation.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk