Katern

Geslaagde eerste Nieuwjaarsduik Nieuwegein

De ‘Nieuwjaarsduik’ is uitgegroeid tot een fenomeen in Nederland en inmiddels gaan er op 1 januari jaarlijks ruim 40.000 duikhelden te water. Een jonge, actieve gemeente als Nieuwegein kon hier niet in achterblijven. Vandaag, woensdag 1 januari 2014 om 12.00 uur, gaf burgemeester Frans Backhuijs het startschot voor de eerste Nieuwjaarsduik van Nieuwegein. Ruim 60 deelnemers hadden zich ingeschreven voor de frisse duik in de Laagravenseplas.

De duik vond plaats bij Down Under die tevens gastheer was van dit unieke evenement. Zij verzorgde voor alle deelnemers en bezoekers heerlijke koek & zopie. Voor de leukste beachbabe en –hunk was er een mooie prijs! Onze fotograaf Arend Bloemink was ter plekke en maakte er de foto’s van. Onze Videograaf Henk van Montfoort maakte de film. (Klik op het fotocameraatje voor de foto’s en op het videocameraatje voor de video).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren