Katern

Geslaagde clubwedstrijd bij KRC Rolling

Zaterdag 1 juli jl. is de clubwedstrijd voor de rolschaatsers van KRC Rolling verreden in sporthal Galecop. Veel leden maakten op deze wedstrijd hun debuut en reden hun aller, aller eerste solo wedstrijd!

KRC Rolling

De organisatie, zo laat ze onze redactie weten, is trots op de neergezette prestaties van al hun leden die mee hebben gedaan. ‘Ondanks alle zenuwen, en spanningen voor zo’n eerste keer hebben ze allemaal laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd en onder de knie hebben gekregen’ aldus KRC Rolling.

De rolschaatsers zagen er allemaal prachtig uit, mooie pakken, mooie haren en mooie make-up, KRC Rolling is trots op het totaal plaatje die de sporters samen met de trainers en ouders (voor de haren, make-up en pakjes) hebben neergezet.

‘Ook zijn wij trots op ons trainersteam! Jullie hebben ervoor gezorgd dat onze leden mooie en goed verzorgde kuren hebben gekregen! Ze hebben kunnen laten zien hoeveel ze van jullie hebben geleerd afgelopen jaar. Ze allemaal straalden tijdens hun eerste wedstrijd en er zelfverzekerd voor stonden.’

Top team
Naast de clubwedstrijd zijn ook de Nederlands Kampioenen: Sanne, Tosca, Quinty, Karen en Roy gehuldigd door John van Engelen, de wethouder van o.a. Sportzaken in Nieuwegein. Zie foto hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk